Nieuws

in-de-karkol

In de Karkol Maastricht nr 1!!!

In de Karkol wint Café Top 100 2016

In de Karkol in Maastricht is de winnaar van de Café Top 100 2016. Het kleine café in acheter tadalafil het hart van de Limburgse hoofdstad verovert al jaren de harten van gasten, medewerkers en juryleden van de Café Top 100. Nu is daar dan ook uiteindelijk die lang verwachte, of wellicht gehoopte, eerste plek. comprar viagra por internet en españa ‘Je gunt ’t ze ook zo’.

karkol in-de-karkol
bron: http://www.missethoreca.nl/cafe/nieuws/2016/11/in-de-karkol-wint-cafe-top-100-2016-101251010

happy finger

Limburgers het meest gastvrij!

Dit lezen we graag:

Limburgers meest gastvrij volgens Nederlandse vakantiegangers

De inwoners van Limburg zijn volgens Nederlandse vakantiegangers het meest gastvrij, blijkt uit een onderzoek van Bungalowparkoverzicht.nl. Ook Noord-Brabanders en Drentenaren staan te boek als zeer vriendelijk en gastvrij, de provincies Gelderland en Zeeland completeren de top vijf.

 De vriendelijkheid en gastvrijheid van de Limburgers werden door de ondervraagden gemiddeld beoordeeld met een 8,6. Ook over de Limburgse natuur was men, met een gemiddelde beoordeling van een 9, bijzonder positief. Enkel qua bereikbaarheid scoort de zuidelijke provincie lager dan het landelijk gemiddelde. Na Limburg (31,3%) worden Noord-Brabant (15,9%) en Drenthe (15,4%) het vaakst genoemd als meest gastvrije provincie. Flevoland en Utrecht worden het minst vaak aangemerkt als meest gastvrije provincie.
vlag limburg

Andere provincies

Brabanders krijgen gemiddeld een 8,3 voor hun gastvrijheid, maar de vriendelijkheid in de horeca blijft wat achter. Zeeland en Overijssel worden op dat gebied juist het best beoordeeld. Ook qua bereikbaarheid is Overijssel koploper, en de Overijsselse natuur eindigt op de tweede plek, achter die
van het groene Gelderland.

Over de natuur in Flevoland en Friesland is men goed te spreken, maar op vriendelijkheid scoren deze provincies het laagst. In beide provincies wordt de vriendelijkheid van de lokale inwoners met een 6,9 beoordeeld, ver onder het landelijke gemiddelde van een 7,7.

Lumiere-3

Nieuwe aanwinst Maastricht

Binnenkort opent cinema Lumiere zijn deuren aan het Bassin in Maastricht. Naast de Timmerfabriek op het Belvedère terrein. Deze hoek van de stad wordt aantrekkelijk met diverse culturele functies en horeca! Een echte aanwinst voor de stad. Volg het nieuws op:http://www.belvedere-maastricht.nl/bouw-lumiere-cinema-gestart/

fiets wegwijzers

Fietsweekend Limburg?

bikers at sunsetJe kunt bij Go Local ook terecht voor de volledige organisatie van een fietsweekend in Zuid Limburg. We kunnen alles voor je regelen, van fietshuur tot overnachting, routes en gidsen. Voor start van je tocht ontvang je een uitgebreide informatiemap, wel zo handig! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Tot snel in Zuid Limburg!

tip

Uw local in de krant!

In augustus verscheen er een leuk artikel over Maastricht door de ogen van uw local! Hierin voldoende tips voor een dagje Maastricht. Nog vragen na het lezen, bel me gerust!

artikel Limburg aug 2015

flyer voorkant definitief

HEUVELLAND TOURS EEN FEIT!

En het is een feit! Go Local Tours start zaterdag 4 juli as. met zijn eerste tour per minibus door het Heuvelland! Over heuvels en door dalen, langs kastelen en bossen, Go Local neemt je mee!

flyer voorkant definitiefFlyer achterkant definitief

maastricht vrijthof 1000 pixels

Maastricht en Limburg op nummer 1!

‪#‎Maastricht‬ is onder bewoners de meest geliefde ‪#‎stad‬ van ‪#‎Nederland‬, zo blijkt uit het 3e Steden & Streken Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy. Net als eerder onderzoek wordt ook hier bevestigd dat steden met een historisch centrum het meest geliefd zijn onder bezoekers. Tenslotte wordt gesteld dat landelijke provincies, zoals de provincie ‪#‎Limburg‬ de sterkste reputatie hebben. http://www.hendrikbeerda.nl/brandalchemy-model/steden-streken

Minckeleers

Nieuw!

Nieuwe Arrangementen!

Ook voor de komende periode zijn er volop mogelijkheden! We hebben weer nieuwe en verrassende mogelijkheden geselecteerd! Informeer via de mail of bel ons voor de mogelijkheden! We stellen graag een maatwerk offerte voor je op!

Nieuw!

happy 2015

Gelukkig Nieuw Jaar!

Iedereen een geweldig 2015 gewenst!  Een jaar om weer volop te gaan ontdekken en genieten. En met wie kan dat beter dan met Go Local! Samen gaan we weer aan de slag om er een geweldig jaar van te maken. Met een berg verrassende, verblijdende en lekker eigenwijze tours en evenementen! Tot ziens in het nieuwe jaar!

happy 2015

top 10

Maastricht in top 10 beste Europese stedentrip

Met Maastricht staat volgens Zoover.nl voor de eerste keer een Nederlandse stad in de top 10. Maastricht staat met een 8,5 op 8ste plaats en wordt het meest geroemd om de sfeer. Behalve Krakau moet Maastricht achtereenvolgens Sevilla, Venetië, Brugge, Rome, Wenen en Barcelona boven zich dulden, al zit er in de scores niet zo veel verschil. Praag en Berlijn doen het over het geheel genomen net iets minder dan Maastricht.

Zoover onderzocht ruim 30.000 beoordelingen van populaire steden in Europa op uitgaansleven, cultuur, omgeving, sfeer en de kwaliteit van de hotels. Het meest in het oog springen de 4 en 5 sterren hotels in Krakau. Deze geven de hoogste score van alle Europese stedentrips met een 8,7 gemiddeld. Ook op cultureel gebied heeft de stad een bijzonder hoge score met een 9,0.

bron: http://www.dichtbij.nl/maastricht/regio/artikel/3332606/maastricht-behoort-tot-de-populairste-europese-stedentrips.aspx  en http://weblog.zoover.nl/algemeen/krakau-beste-europese-stedentrip-2014/

top 10

Crafs & Co

Nieuw in Maastricht: Friendchise!

Crafts & Co is een nieuw innovatief creatief concept in Maastricht.

In één grote winkel maken en verkopen veel creatieve ondernemers hun unieke handmade goods. We noemen deze nieuwe vorm van samen ondernemen een  Friendchise.

Van pimped up vintage of zelfgemaakte mode en meubels, lampen, sieraden, schilderijen, breigoed en textiel, tassen, speelgoed, tot keramiek, vilt, biofood producten als jams en nog veel meer.

Er is ook een groot Atelier voor workshops en een fijn, voornamelijk biologisch, Theehuis.

Crafts & Co introduceert Slow Shopping, de nieuwe manier van bewust en eerlijk shoppen, waarbij je bij de voordeur je jas uitdoet en het onthaasten, het genot, de inspiratie begint!

Crafts & Co is gevestigd in een prachtig, statig pand op de St. Pieterstraat 72, in het hippe Jekerkwartier in Maastricht.

http://www.craftsandco.nl/

Crafs & Co