Nieuws

happy finger

Limburgers het meest gastvrij!

Dit lezen we graag:

Limburgers meest gastvrij volgens Nederlandse vakantiegangers

De inwoners van Limburg zijn volgens Nederlandse vakantiegangers het meest gastvrij, blijkt uit een onderzoek van Bungalowparkoverzicht.nl. Ook Noord-Brabanders en Drentenaren staan te boek als zeer vriendelijk en gastvrij, de provincies Gelderland en Zeeland completeren de top vijf.

 De vriendelijkheid en gastvrijheid van de Limburgers werden door de ondervraagden gemiddeld beoordeeld met een 8,6. Ook over de Limburgse natuur was men, met een gemiddelde beoordeling van een 9, bijzonder positief. Enkel qua bereikbaarheid scoort de zuidelijke provincie lager dan het landelijk gemiddelde. Na Limburg (31,3%) worden Noord-Brabant (15,9%) en Drenthe (15,4%) het vaakst genoemd als meest gastvrije provincie. Flevoland en Utrecht worden het minst vaak aangemerkt als meest gastvrije provincie.
vlag limburg

Andere provincies

Brabanders krijgen gemiddeld een 8,3 voor hun gastvrijheid, maar de vriendelijkheid in de horeca blijft wat achter. Zeeland en Overijssel worden op dat gebied juist het best beoordeeld. Ook qua bereikbaarheid is Overijssel koploper, en de Overijsselse natuur eindigt op de tweede plek, achter die
van het groene Gelderland.

Over de natuur in Flevoland en Friesland is men goed te spreken, maar op vriendelijkheid scoren deze provincies het laagst. In beide provincies wordt de vriendelijkheid van de lokale inwoners met een 6,9 beoordeeld, ver onder het landelijke gemiddelde van een 7,7.

flyer voorkant definitief

HEUVELLAND TOURS EEN FEIT!

En het is een feit! Go Local Tours start zaterdag 4 juli as. met zijn eerste tour per minibus door het Heuvelland! Over heuvels en door dalen, langs kastelen en bossen, Go Local neemt je mee!

flyer voorkant definitiefFlyer achterkant definitief

 

maastricht vrijthof 1000 pixels

Maastricht en Limburg op nummer 1!

‪#‎Maastricht‬ is onder bewoners de meest geliefde ‪#‎stad‬ van ‪#‎Nederland‬, zo blijkt uit het 3e Steden & Streken Merkenonderzoek van Hendrik Beerda Brand Consultancy. Net als eerder onderzoek wordt ook hier bevestigd dat steden met een historisch centrum het meest geliefd zijn onder bezoekers. Tenslotte wordt gesteld dat landelijke provincies, zoals de provincie ‪#‎Limburg‬ de sterkste reputatie hebben. http://www.hendrikbeerda.nl/brandalchemy-model/steden-streken

Minckeleers

Nieuw!

Nieuwe Arrangementen!

Ook voor de komende periode zijn er volop mogelijkheden! We hebben weer nieuwe en verrassende mogelijkheden geselecteerd! Informeer via de mail of bel ons voor de mogelijkheden! We stellen graag een maatwerk offerte voor je op!

Nieuw!