Laat je vervoeren!

Vlaai, stroop, proeven en prachtige natuur!

Tijdens dit dag vullend programma gaan we proeven van rijke tradities, heerlijke streekgerechten en indrukwekkende natuur.

Prijs:  v.a. € 75,00 p.p. / Minimum aantal personen: 15 / Duur: 6 uur

vlaai29P3I2L3EDvoerstreek

Het decor van deze dag is het grensgebied tussen Nederland en België. Het typisch Limburgse Heuvelland met zijn tradities en historie en de aangrenzende Voerstreek met zijn pittoreske dorpjes en schitterend groen. Letterlijk in de achtertuin van Maastricht en Luik.

De ochtend staat in het teken van vlaai! Als laatste gaan we natuurlijk ook proeven van dit meest iconische streekgerecht. Maar niet voordat we gekneed, belegd en gebakken hebben in de traditionele steenoven. Op authentieke wijze dus!

Na afloop van deze kennismaking met Limburgs trots, gaan we samen uitgebreid lunchen en proeven we een aantal heerlijke streekgerechten zoals gehaktbrood en geitenkaas.

Samen gaan we vervolgens per (elektrische)fiets (of scooter) de omgeving verkennen. Vergezichten en natuur wisselen zich af met kleine dorpjes, molens en oude boerderijen. Op zo een plek gaan we heerlijk ontspannen golfen, boeren golf wel te verstaan. Laat de rust en omgeving op je inwerken.

We steken de grens over naar België en maken kennis met een sympathieke boer die nog op ambachtelijke wijze stroop stookt. Geen zorgen, proeven mag!

Aan al het moois komt een eind, dus ook aan deze dag. Samen fietsen we terug via kronkelende weggetjes en paden naar ons startpunt.

Met plezier regelen we ook aansluitend een diner of feestavond! Informeer naar de mogelijkheden.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply