Geen ontsnappen aan!

 Durf jij het aan: Escape Room en Lipdub!

singing peopleescape room group1FFE9122BE

 

Prijs:  v.a. € 75,00 p.p. / Minimum aantal personen: 15 / Duur: 4 uur (exclusief tijd voor diner en quiz)

Tijdens dit middag vullend programma zal iedereen uitgedaagd worden om op een leuke manier zijn grenzen te verleggen. Verras jezelf tijdens een spannende race tegen de klok en lach en leef je uit tijdens een muzikaal intermezzo. Tussendoor is er gelukkig de gelegenheid om even op adem te komen en te genieten van heerlijke lokale en op locatie gebakken lekkernijen. Alle programma onderdelen spelen zich binnen af, ideaal dus gedurende de herfst en winter periode.

De groep wordt op een centrale locatie ontvangen en vervolgens, afhankelijk van de grootte van de groep, gaan de teams aan de slag met de verschillende onderdelen in een roulerend programma. Bij kleinere groepen kan de gehele groep samen elke onderdeel beleven.

Wat staat je allemaal te wachten? Je wordt tijdens deze middag met een groep opgesloten in een ruimte waarbij je binnen het uur moet ontsnappen. De tijd tikt langzaam weg….redden jullie het op tijd? Dit vindt plaats in een oud industrieel complex met mysterieuze ruimtes en verlaten hallen. Ook word je tijdens deze middag uitgedaagd je muzikale talent te laten zien middels een lipdub. Iedereen speelt zijn eigen rol binnen het geheel en het resultaat, de muziekvideo, zal gegarandeerd iedereen aan het lachen maken. Tussendoor is er voldoende tijd om te genieten. De middag wordt afgesloten met een smakelijk diner op een unieke locatie.

Met plezier regelen we ook een game quiz voor, tijdens of na het diner. Informeer naar de mogelijkheden!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply