Expeditie Ingendael

Expeditie Ingendael: Ontdek de schitterende Limburgse natuur en maak een huifkar tocht!

Expeditie Ingendael Valkenbug wandelen en huifkarExpeditie Ingendael Valkenbug wandelen en huifkarExpeditie Ingendael Valkenbug wandelen en huifkar

Duur: 4 uur/ Inclusief: wandeling van 2,5 uur, gids, likeurtje onderweg, huifkar tocht van 1,5 uur, streekproducten proeverij in de huifkar/ Prijs : € 41,50 p.p./ Minimaal aantal personen: 15       

Expeditie Ingendael: Tussen Maastricht en Valkenburg ligt het prachtige Ingendael. Hier vind je bloemenweides afgewisseld met hellingbos, mergelhellingen en de rivier de Geul. Kortom dé plek voor een wandeling. Leer meer over de historie en flora en fauna van dit gebied onder begeleiding van een gepassioneerde gids. Onderweg is er tijd voor een borrel en een hapje of drankje.

Deze expeditie voert in je 2,5 uur via het Ingendael naar de hellingen rondom Valkenburg aan de Geul. Onderweg kruisen we nog het historische centrum van levitra price walmart Valkenburg aan de Geul. We eindigen de wandeling bij ‘De Kluis’, een kerkje met kluizenaarswoning.

Daarna stappen we in de huifkar die reeds klaar staat. Via een mooie route gaan we terug naar het startpunt van de wandeling. Onderweg genieten we van Limburgse specialiteiten zoals ambachtelijke worst, stroop en kersenlikeur. Genieten dus!

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply