City Game Maastricht

Actieve, spannende citygame dwars door Maastricht! 

Duur: 3 uurInbegrepen:  speluitleg en begeleiding, alle materialen, tablets, ontvangst met koffie en vlaaiPrijs per persoon: € 47,50 (minimaal 10 deelnemers)

In City Game Maastricht is een gevaarlijke gangster net ontsnapt uit de gevangenis. Een opdrachtgever belooft hem eeuwige vrijheid indien hij € 1.000.000. kan verzamelen door allerlei misdaden te plegen in de stad. De gangster gaat de uitdaging aan. Wat hij niet weet, is dat ook de politie op de hoogte is van deze deal en er alles zal aan doen om de gangster uit te schakelen voor hij zijn doel heeft bereikt.

tablet-city-gamemaastricht2g

Om de misdaden te kunnen plegen, moet de gangster (virtuele) voorwerpen, zoals messen, explosieven en touwladders, stelen die verspreid zijn over de stad. Maar tel kens hij een voorwerp steelt of een misdaad pleegt, komt de politie dit dankzij de satellietsignalen te weten. Om de 3 minuten kan de gangster ook zien waar de politie zich bevindt. Tijd dus om mijnen te leggen of de kogelvrije vest te activeren zodat de politie hem niet te pakken krijgt.

Slaagt de politie er in om de gangster te vangen voor zijn doel is bereikt?

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply