Bush Games Valkenburg!

Ben jij de nieuwe Bear Grylls met bushcraft skills?

Binnen een paar minuten lopen zit je vanuit centrum Maastricht op de Sint Pietersberg, een geliefde buitenplaats bij de Maastrichtenaar. Gedomineerd door Fort Sint Pieter is deze berg een uniek natuurgebied, en een fantastisch decor voor deze actieve teambuilding!

Prijs: € 45,00 p.p. / Minimum aantal personen: 20 / Duur: 4 uur / Volledig middag programma inclusief 5 challenges, professionele begeleiding en pauze met koffie en vlaai.

making-fire-s20151010_161341bushcraft forel

Bush Games Maastricht is een actieve teambuilding waarbij de deelnemers de strijd met elkaar aangaan op vijf verschillende onderdelen. Onderweg kom je op verrassende plekken in het bos opdrachten tegen die je in teamverband gaat uitvoeren. De opdrachten zijn avontuurlijk en iedereen kan er aan mee doen.

Wat dacht je van een effectieve (waterdichte) shelter bouwen, oftewel een hutje bouwen, vuur maken met primitieve technieken, voedsel herkennen en verzamelen en diverse behendigheidsopdrachten. Een lepel om mee te eten? Die snijd je vandaag zelf uit hout!

Competitie, behendigheid, genieten en actief bezig zijn in een prachtige omgeving vormen de ingrediënten van deze middag.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply